Hot List
Моята чанта

Често Задавани Въпроси

Очаквайте скоро: Физически магазин Active Style скоро в София! Ние предлагаме гъвкава политика за връщане на всички наши артикули и нашият екип за обслужване на клиентите се радва да ви помогне с каквито и да е съвети по отношение на някой от продуктите, с които разполагаме и/или с въпроси за оразмеряване. Изпратете ни имейл на info@activestyle.bg и ние ще се радваме да ви помогнем.

Искаме да можете да купувате с увереност от нас, така че ако закупите нещо и не сте напълно доволни от него по някъква причина, ние ще се радваме да ви заменим или възстановим предоставяйки ви формуляр за попълване и изпращане в секция ИНФОРМАЦИЯ - "ВРЪЩАНЕ НА СТОКА". Вие имате право да върнете продукта в 30 дневен срок от закупуването му, неизползван и в същото състояние, в което е изпратен до вас, с прикачени всички етикети и опаковки. Върнатия продукт трябва да е в оригиналната прозрачна фирмена торбичка, в подходящо състояние за препродажба, това означава да няма следи от дезодорант , фондьотен, червило, косми от домашни любимци и т.н. Моля да се свържете с нас , за да ви бъде даден адрес на който да изпратите върнатия продукт. Връщането е за сметка на клиента.

Приемаме плащане със дебитна/кредитна карта.

Наложен платеж / Само за България /.

Ние се стремим да обработим възстановяване на суми до 7 работни дни след получаването на вашите артикули обратно.Ще получите известие по имеил, когато това бъде обработено. Ако не сте получили никакво известие в рамките на 7 дни след получаване на артикулите при нас , моля , свържете се с нас на телефона за контакт с клиенти или пишете на info@activestyle.bg като посочите номера на поръчката си.
Ако смятате, че имате проблем с вашия артикул или той е повреден, моля, свържете се веднага щом го забележите! Марките, с които разполагаме, са с първокласно качество и ние също така проверяваме качествено всеки артикул, преди да го изпратим, но понякога за съжаление има производствени грешки както при всичко. Ако забележите някаква повреда или повреда, моля, изпратете ни имейл на info@activestyle.bg заедно с номера на вашата поръчка и изображения, показващи ясно дефектния продукт. Оттам можем да оценим ситуацията и да изработим най-добрия възможен начин да коригираме ситуацията възможно най-бързо.
Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при направена покупка над 100 лв за територията на България! За международни доставки работим с DHL , като доставката е за сметка на клиента.
Поръчки извършени и потвърдени в работен ден до 17:00ч се доставят на следващия ден.Поръчки направени събота и неделя и през официални празници се доставят на втория работен ден след това.
За да използвате подаръчния си ваучер е нужно да въведете номера на ваучера в съответното поле при поръчка.
Препоръчваме да перете вашите дрехи обърнати наопаки и на програма за ръчно пране,за да избегнете поява на мънички топчета, тъй като те се появяват когато тъканта е изложена на (пилинг) силно триене в пералнята.Прането на ръка спира увреждането на влакната и е по- щадящо за вашите дрехи.Не използвайте машинна сушилня, оставете да изсъхнат естествено.
Ние разполагаме само с най- висококачествените дрехи за спорт и активен начин на живот. Всички марки , с които работим използват четирипосочни шевове в техните клинове. Това ги прави с по- високо качество и гарантира вашия комфорт много повече, отколкото марките, които предлагат по - нисък клас клинове. Нашите марки създават продукти, които издържат дълго време без никакви проблеми и това е причината, клиновете ,които предлагаме да са на по - висока цена от някои конкуренти. Следвайте инструкциите за грижа на всяка марка и ви гарантираме, че дрехите ви ще останат перфектни. Не забравяйте да обръщате дрехите отвън навътре, ако перете в пералня. Ние съветваме да прилагате ръчно изпиране в хладка вода за по - дълъг перфектен вид на дрехите.


This Site uses coockies to make better your experience!