Hot List
Моята чанта

Йога Сутиени | ActiveStyle.BG

Йога Сутиени - Биоразградими Йога Сутиени от ActiveStyle.BG.
Запознайте се със следващия си сутиен Go-to, сутиен Astro Eco! Този сутиен е изработен от биоразградима материя и се отличава с красиво пресечен детайл на гърба. Това е необходимата подкрепа в стила, който искате!Подплънките не се свалятSUPPORT Висока  ТЕХНИЧЕСКИ ТИП Comfort FEEL Мека материя, ..
79.95лв. 69.95лв. без ДДС:69.95лв.
Увереност. Това е усещането, което този невероятен и смел сутиен ще ви донесе! Също така идва с еластичен детайл на каишката на гърба.Изработен от биоразградима тъкан, Amni Soul Eco, лесно се разлага, след като се изхвърли в депата. Подвижни подплънкиМатерия- гладка и еластична СЪСТАВ 90% ПОЛИАМИД /..
85.95лв. 65.95лв. без ДДС:65.95лв.
Много стил с удобно и секси прилягане. Чудесен за спортове със средно до ниско въздействие, идеален за йога и пилатес.Направено с любов към вас. КОМФОРТ FEEL Мека материя, гладка и еластична СЪСТАВ 90% ПОЛИАМИД / 10% СПАНДЕКС ЗАЩИТА UV50 + / BIODEGRADABLEСвалящи се подплънки ИНСТРУКЦИИ ЗА Г..
79.95лв. 69.95лв. без ДДС:69.95лв.
Спортен сутиен, направен за лесно приляганеВлагоустойчиво изделие, което ви държи хладно по време на тренировка Сутиенът има средна поддръжка Сменяеми чаши подходящи за чаша A - DD Двупластова за допълнителна поддръжка и комфорт  Проектирани за дейности с ниско до високо въздействие Дишаща, с е..
79.95лв. 59.95лв. без ДДС:59.95лв.
Този уникален сутиен ще ви помогне да се чувствате безстрашни. Преработените презрамки ви позволяват да ги пресечете на гърба си или да ги носите прави, просто изберете любимия си стил.Средно покритие и перфектно за спорт със средно въздействиеПодвижна подложкаSUPPORT Средна Подплънки: сменяеми FABR..
85.95лв. 65.95лв. без ДДС:65.95лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
This Site uses coockies to make better your experience!