Hot List
Моята чанта

Фитнес Панталони | ActiveStyle.BG

Какви са ползите от тренировъчните панталони?

Идеята, че може да се възползвате от избора на подходящите мъжки спортни панталони, може да изглежда далеч на някои, но макар че стилът и кройката са важни в днешния модерен, съобразен с модата свят, Ryderwear отказва да прави компромиси с качеството, функционалността и комфорта. Комфорт и висока производителност вървят ръка за ръка в тяхната гама мъжки гимнастически панталони Ryderwear. Да се чувствате удобно в тренировъчните си панталони означава 100% фокус върху вашата тренировка. Няма нужда да се притеснявате, че плътно прилепналите материали проникват в определени части на тялото ви, като отклоняват вниманието ви от целта на тренировъчния ви график. Гамата Ryderwear предлага серия мъжки фитнес панталони с меки материали, свободни кройки и еластични колани за повишаване на комфорта, който изпитва потребителят. Друго важно предимство е технологията за бързо изсъхване, която ще намерите в панталони Ryderwear Power Track. 

Как да изберем перфектните панталони за фитнес.

Специализираните мъжки панталони за фитнес са тенденция в момента, но както бе споменато по -горе, комфортът е основен и никога няма да бъде компрометиран от нас в Актив Стайл.

Мъжките тренировъчни панталони трябва да се чувстват комфортно около тазовата област. Не трябва да се виждат линии на вътрешните джобове около областта на бедрата - сигурен знак, че са твърде стегнати и определено няма да са удобни.

Важно е да се провери качеството на използваните материали. Високо качество означава висок комфорт, означава висока производителност. Качеството на памука в нашите мъжки спортни панталони Ryderwear е несравнимо и никога не правим компромис с това. Нашите панталони Ryderwear Armor Track са перфектните са свидетелство за нашия ангажимент за качество. Изработени от луксозна двойно плетена лека материя, с регулируема талия и стегнато прилягане, те са идеалните спортни панталони  за сериозни тренировки или непринудена визия за свободно време.

Разликата в Актив Стайл

Насладете се на пълна свобода на движение на тялото, гъвкавост и комфорт в нашата гама тренировъчни панталони за мъже. С добавянето на артикул от нашия асортимент вие ще увеличите стойността на гардероба си, но по -важното е, че ще подобрите тренировката си. Ние знаем колко сериозно приемате тренировъчния си график и затова вземаме това, което ви е присърце. Вашата цел се превръща в наша, тъй като се стремим към най-качествените, високопроизводителни спортни дрехи, които да ви помогнат да постигнете тези цели. Ние ще ви помогнем да постигнете тези цели и сме с вас на всяка стъпка.

Brand: RYDERWEAR
Дори и най-твърдият воин в стая с тежести се нуждае от ден за почивка. Панталоните Combat Track предлагат изключителен комфорт от залата до дивана, с необработената материя от полар и регулируема връзка на талията. Лека памучна тъкан с необработени краища Регулируема талия Моделът е висок 188 с..
94.35лв. без ДДС:94.35лв.
Brand: RYDERWEAR
Независимо дали искате да се чувствате комфортно в залата с тежести или на дивана си у дома, ние ви гарантираме пълен комфорт в нашите Track Pants. Зимата няма шанс с тези функционални  панталони! Те ще ви стоплят, като в същото време са достатъчно леки, за да продължите да тренирате усилено.Уд..
95.95лв. без ДДС:95.95лв.
Brand: RYDERWEAR
Най-добрият панталон във вашият гардероб за фитнес и за улицата. Всяка функция на панталона EVO Track е проектирана за свободно движение и комфорт. Изградени от лек вълнен плат регулируема връзка на талията и джобовете с цип, тези мъжки панталони ви оставят да се съсредоточите върху представянето си..
95.95лв. 75.95лв. без ДДС:75.95лв.
Brand: RYDERWEAR
Най-добрият панталон във вашият гардероб за фитнес и за улицата. Всяка функция на панталона EVO Track е проектирана за свободно движение и комфорт. Изградени от лек вълнен плат регулируема връзка на талията и джобовете с цип, тези мъжки панталони ви оставят да се съсредоточите върху представянето си..
95.95лв. без ДДС:95.95лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
This Site uses coockies to make better your experience!